pátek 3. ledna 2014

Jaké dárky jsem nakonec dostala od Ježíška....


Chtěla bych se s vámi konečně podělit o to, jaké jsem měla Vánoce, prázdniny a čím jsem tedy nakonec byla obdarovaná. Letos jsem nadmíru spokojená a je to tím, že jsem konečně dostala jen nějaké drobnosti a nikdo(tatínek) nehrotil to, že mi musel kupovat drahé dárky, jelikož on vždy musel na Vánoce nakupovat drahé dárky aby mi ukázal, jak mě má rád. No konečně mu došlo, že dárky nejsou od toho, aby mi ukazoval jak mé má rád materiálně.



Vánoce jsou u nás většinou slaveny celkem obyčejně. Táta moc nemusí takové ty tradice, je rád za dobrou večeři a rychlé rozbalení dárků, sám dárky nerad dostává a proto ode mě má jisté nějaké dobroty, které mu udělají opravdu radost. Letos mi akorát vyčetl, že jsem mu místo jídla měla koupit zásobu rajčatových džusů.

A co jsem tedy dostala?
Od táty jsem našla pod stromečkem přesně určené tři dárečky:
Žehlička na vlasy - je od Sencoru a to je mi vlastně celkem jedno, funguje a já jsem spokojená. Prostě mi udělalo radost, že už ji konečně mám a můžu využít.
Skleněná konvička - přála jsem si ji hlavně kvůli květovaným čajům a taky, protože stejně žádnou nemám a jsem čajový blázínek, těším se na konvici plnou čaju a čajové dýchánky se svým nejlepším kamarádem
Šlehač na mléko - jsem sice vegan, ale to neznamená, že jej nevyužiju, jelikož vše jde i vegansky ;) a chci si připravovat hlavně veganské latté, které jen tak v kavárně nedostanu
Předvánočních 500 korun, které mi věnoval jsem investovala do nádherného diáře z Marks&Spencer a dvou triček ve výprodeji :)



Od nejlepšího kamaráda jsem dostala dárky, které mi opravdu vyrazili dech :) :
Ruční tamburína - byl to můj malý muzikantský sen, jsem prostě blázen do takovýchto malých hudebních nástrojů a tamburínu do ruky jsem opravdu moc chtěla, jen jsem si ji nestihla pořídit a našla jsem ji v jednom z balíčků, potěšila mě velice avšak první tátova slova zněla ,,Doma na ni ale hrát nebudeš!" tak mě rozesmál a já si šla stoupnout na balkon. Využiju ji s kamarádem, kterého můžu doprovázet k flétně či kaze nebo se můžem střídat. Hned mi ji záviděl :)
Krabička na čaje - taková krásně dřevěná, opět mé tajné přání, je moc krásná a sypané čajíky se do ní hned pohrnou
Fialkové korálky - perličky - v podstatě jsem si je vybrala sama, ale hodí se mi do sbírky perličkových náhrdelníků, už mám skoro všechny barvy :)
Hrníček od Milky - prý dárek přesně pro mě, ano, bude mě deptat, když si do něj nemůžu dát opravdovou Milku, jediná neveganská věc, která mi bude tak moc chybět :D



Od dalšího kamaráda jsem dostala naprosto nádhernou vílu. Prohlížela jsem si je s úžasem na brněnských vánočních trzích a tak jsem byla opravdu šťastná, když jsem jednu červenou dostala.
Od milované tetičky(podotýkám milované, protože ona se tak sama označuje, jsme taková bláznivá rodina, tak to berte s rezervou) jsem dostala luxusní sluchátka ve tvaru zipu a jdou i zapínat, nevýhodou je jen to, že jsou to špunty
Od jedné babičky jsem dostala tradičně knížku a opět pokračování mých oblíbených Roztomilých malých lhářek, je to už taková klasika, jelikož jí o další díly říkám sama a vždy si počkám i na narozeniny i na Vánoce :)
Od druhé babičky pak penízky(500,-), které jsem investovala do krásné pruhované sukýnkyzebrovaných legín a černých a modrých punčoch, které už byly potřeba.

Ano, Vánoce i svátky byly pěkné, odpočinkové, velice přepohádkové, přesto velice vzpomínkové období na celý rok, který i přesto, že byl krásný, měl moc krutý konec a já doufám, že tento rok začnu mnohem lépe. Hodně jsem se poučila, hodně jsem ztratila, málo získala, ale za ty zkušenosti to stálo. Ale o tom až příště u dalšího článku, který se bude týkat takových mých malých předsevzetí :)
A co jste dostali vy? :) Jak jste slavili Vánoce?

3 komentáře:

  1. Letošní Vánoce se docela vyvedly, jen mě mrzí, že nebyl sníh. Můj muž z toho byl docela otrávený..
    Těším se na další článek o tvých předsevzetích. Já si raději žádná nedávám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se bavila s paní, která pracuje v oxalisu o té dřevěné krabičce, říkala jsem ji, že bych ji taky chtěla, ale prý na sypané čaje není, je na sáčkové. Sypaným čajům by se tam akorat promíchaly vůně a to by bylo dost na prd.

    OdpovědětVymazat
  3. Já je tam vsak nechci mít nasypane bez nějaké ochrany...

    OdpovědětVymazat