pátek 24. ledna 2014

Kosmetické propadáky... I.

Bohužel se občas stane, že si koupíme nějakou kosmetiku či přípravek, který nám tak úplně nevyhovuje a stalo se to v předchozích měsících i mě a tak bych se chtěla podělit o zkušenosti se svými ,,propadáky". Ale není jich mnoho. :)

Krém na nohy Alverde - s pomerančem a rozmarýnem

Myslela jsem si, že když bude s pomerančem bude příjemně vonět, ale asi to bude tím rozmarýnem a prostě mi nesedí. Nepříjemně voní a tak nemám radost ho používat, jde pryč.

Peeling na nohy Alverde -s borovicovým výtažkem
Psala jsem o něm v každodenní péči někdy v lońském roce, jinou fotku nemám, je to ten úplně vpravo.

Chtěla jsem opět vyzkoušet další věc na nohy a opět jsem šáhla vedle. Ty částečky jsou mi nepříjemné, není to jak sprchový peeling, i když se taky smývá samozřejmě vodou, ale jak říkám, opět mne to vůbec nezaujalo.


BB Krém Nivea
I když jsem o něm četla jen samé negativní recenze, nemohla jsem si odpustit ho nekoupit a vyzkoušet ho. Bohužel jste měly pravdu. V podstatě nekryje, má nepřijenmný odstín a vůbec mi nevydrží jako ostatní bb krémy, tak jsem ho musela vyřadit.
zdroj


Deodorant Alverde - limetkový s rozmarýnem


Voní příjemně a neobsahuje aluminum, ale to je tak jediné plus. Vadí mi přemíra alkoholu a proto jsem ho používala jen v nouzi, když mi zrovna došel jiný. Konečně je v něm na dně a za mě tedy nebrat.

Docela mě mrzí, že mě neuchvátili rovnou tři výrobky od Alverde, přitom jsem většinou s touto značkou naprosto spokojená, mám již několik oblíbenců, ale tak už jsem i šlápla vedle, nevadí. 
Jak jste na tom vy? Které kosmetické produkty vás v poslední době zklamaly?
Nemáte nějaký typ na dobrý krém na nohy, nejlépe přírodní?

4 komentáře:

  1. Tak s Alverde jsem byla do teď celkem spokojená :) asi to bude tím, jak vybírám a co preferuju :).Nemám žádný výrobek, který byl pro mě absolutně nevyhovující :). Nicméně mi samy o sobě vadí parfémované tělové krémy (logicky vonící po nějakém parfému) ..ble! A také suché šampony...jen si neumím vybrat jestli je horší Balea nebo Syoss nicméně používám dál Baleu, protože když musíš....

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nivea BB cream mám taky, ani jsem ho nedopotřebovala a koupila jsem si zase od garnieru. Musím souhlasit, že je takový slabší, na to, že nivea je jinak super značka.

    OdpovědětVymazat
  3. Krém na nohy i deodorant od Alverde jsem chtěla vyzkoušet... no, už po nich asi tolik netoužím. :-D Já si nohy mažu krémem z Avonu, ale ten teda přírodní není ani omylem. :-/

    OdpovědětVymazat
  4. S Alverde kosmetikou nemám žádné zkušenosti, ale na ruce i nohy si nemohu vynachválit Baleu s ureou a kokosový olej, který je zázrakem na všechno. A co se týče BB, zainvestuj do Misha bb, ten se ti oplatí a budeš nadšená! :)

    OdpovědětVymazat