pondělí 7. dubna 2014

Green spring

Zdravím, tentokrát jsem se rozhodla přidat několik fotografií ze sobotního focení s moji kamarádkou Kam. Byly jsme se projít k opuštěnému domu, na náš velký most, do hospůdky, na koncert. Prostě náš den, jak se patří. Fotily jsme se navzájem, jelikož obě moc rády fotíme. Ona však fotí tisíckrát líp. Koukněte na to.

Již brzy se můžete těšit na pravidelné přidávání článků.
























7 komentářů:

  1. Hezký fotky a hezká zelená košile. Musíme se potkat někdy někde na nějakém koncertě nebo fesťáku. Ráda bych tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To každopádně, také bych tě ráda poznala, přemýšlela jsem nad tím už dlouho, takže doufám, že se něco naskytne :)

      Vymazat
  2. Super košile, jako dělaná na St. Patrick´s Day :D
    Akorát to cigáro..fuj :/ A tím hůř, když se s tím někdo fotí aby vypadal cool (a to vidím jako tenhle případ, když si to dáváš na blog - závislák by se tím asi takhle nechlubil).. Daleko více by se mi líbily ty normální vysmáté fotky bez nějakého cigaretového pózování

    OdpovědětVymazat
  3. Díky :)
    A jinak k te cigarete, názor s tebou sdilim stejný, o frajerstvi mi vsak neslo...prostě jsme vylezly z toho starého baracku a já si chtěla zapálit...jenže kamarádka fotila a fotilaa rřekla bych te i dobře fotila, takže se za ty fotky nestydim ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Hah, ja som zas nastavená tak, že fajn na fotky, zahodiť v živote :D No neprišla som do nikoho rýpať...Fotky sú pekné, škoda, že ste nebrali aj viac z tej budovy, také fotky milujem :)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerate ako super kamosky :)
    Pozyvam na giveaway o vlasovy balicek tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Zlaté kamarátske fotky :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat