pondělí 24. června 2013

Každodenní péče

Ráda bych vám představila kosmetiku, kterou používám denně.(dobře, někdy dorazím pozdě v noci a bohužel pár věciček oželím).
Zdá se mi, že mi toho za posledních pár měsíců tolik přibylo, že to už ani není normální a taky si o mě přítel vážně nemyslí, že jsem normální :D

V nádherné handmade puntíčkované taštičce nosím pořád u sebe zrcátko, antibakterialní gel na ruce, balzám na rty, toaletní vodu a řasenku od Essence Fabulous lash - extra black se kterou jsem nadmíru spokojená a to mi to hledání pravé řasenky zas tak dlouho netrvalo, Acnecolorem s kterým zamaskovávám přes den nedostatky.


Ráno se poctivě natřu Detoxikačním gelem od Yves Rocher. (Detoxikační kúra obsahující spojení účinných látek citrusu a koriandru Vám pomůže zbavit se nežádoucích látek z těla.)
Ano, nádherně voní po citrusech, je trochu lepkavý, ale to se při vtírání dokonale vsákne, zatím nevím jestli to má nějaké účinky, ale mám z toho alespoň dobrý pocit.

Jako deodorant jsem si oblíbila Limitku od Balei - Brazil Mango, nádherná vůně, neobsahuje Aluminium a tak jsem s ním spokojená, jen bych si měla koupit malou zásobu, abych pak zase hodinu nehledala nějaký takový. 

Na obličej si patlám již zmiňovaný Acnecolor spolu s BB krémem od Dermacolu - nude, je to můj první BB krém a tak jsem s ním i celkem spokojená, možná příště zvolím jiný odstín, ale právě proto potom obličej ještě doladím Tónovacím krémem od Alverde, který nádherně voní po mandlích a můj obličej má poté odstín, který je přirozenější.

Na nohy si pak napatlám peeling od Alverde, který obsahuje mikročástečky z borovice, ten tedy není zrovna můj favorit, ale už jsem si pořídila jiný a tak se těším až tento spotřebuji.

Na ruce mám Strawberry a Cream od Oriflame, je ze swapu a jde o to, že je jahůdkový. O moji úchylku na všechno jahůdkové kvůli mé přezdívce, třeba někdy příště.


Večer mě pak čeká odličování úžasným 9 to 5 od Lush, příjemné odličovací mléko s extraktem z orchideje. Můj obličej je po něm vždycky strašně svěží.


Co používáte vy? 
Máte zkušenosti s některými mými miláčky i neoblíbenci?

3 komentáře:

  1. Ani jsem nevěděla, že Alverde má tónovací krém. Budu se po něm muset podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Buď úplně v klidu, používám toho ještě víc než ty. :-D Hlavně teda teď experimentuju s pleťovými krémy, takže jich mám v zásobě několik a pořád se u žádného nemůžu dohrabat konce. :) Acnecolor jsem používala, teď už ho nahradili jiní... no a mangová limitka od Baley, jestli ten deodorant voní jen z půlky tak skvěle jako sprcháč a tělový sprej, vůbec se Ti nedivím, že ho máš ráda. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek. Já toho tak ypoužívám dost, zrovna nedávno sjem si říkala, že to budu muset trochu probrat. :)

    OdpovědětVymazat