čtvrtek 13. června 2013

První piknikování

Sluníčko se konečně ukázalo a já si piknik s kamarády plánuju už nějaký ten čas, takže jsem toho hned využila, celé dopoledne strávila přípravou a odpoledne už se šlo k vodě :)

Připravila jsem si malé domácí burgery, těstovinový salátek se zeleninou a tuňákem a velmi pracné a velmi chutné špaldové jahodové košíčky(recept přidám v zájmu vašich jazýčků). K tomu několik ovocných piv(jak já říkám limonád s příchutí piva). Všechno to byly novinky, tak jsem je nemohla nevyzkoušet a upřímně půl na půl. Bezová piva mě asi nikdy neosloví a pomeranč a grep vede. K tomu ještě míchané drinky od Božkova.
A celý piknik se i s počasím a dobrou náladou vyvedl. Další piknikx si bohužel vzhledem k finanční i časové náročnosti budu muset nechat až na srpen. Ještě štěstí, že tu v červenci nebudu, jinak by mi to piknikování chybělo. I když proč si nezkusit piknik v cizím místě české republiky s úžasnou kamarádkou na praxích.

Co vy a pikniky? Pokud je realizujete, dejte nějaký typ na dobroty a zábavu :)

Zase se po nás někdo dívá, koukej.

Konečně mám nové VF tričko, jak jsem řekla, nesundám je.

Domácí mini burgery

Špaldové jahodové košíčky(krém si s počasím nerozuměl, tak jak my)

Těstovinový salát(ty dózičky jsou úžasné, že?)

Ubrousky( ne, není to SpongeBob Dominiku!)


10 komentářů:

  1. Já pikniky miluju, zrovna na příští čtvrtek jsem se s kamarádkama domluvila na pikniku na oslavu mých narozenin :D Přijde mi to lepší než se jít ožrat do hospody, je to takový originálnější :-) A recept na ty košíčky bych uvítala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak potom napiš nějaký report, ať se taky mrknu :)

      Vymazat
  2. páni! Já jsem už pěkně dlouho neměla piknik :D

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem si vzpomněla, jak dlouho jsem vlastně na žádném pikniku nebyla, to bych měla napravit! Ty fotky jídla... ách jo... mám z nich hlad. :-D A taky se přidávám k prosbě o recept na ty špaldové jahodové košíčky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem piknikový tip, je mi jedno kde, hlavně ať tam je příjemná společnost. Vzhledem k tomu, že jsem si koupila špaldovou mouku, tak se fakt těším na ten recept ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Piknik byl vážně povedený ;). Hodnoceno 25 bodů z 10ti :)) Jen na ten sprnový se musí sehnat pravé Spongebobovy ubrousky :P

    OdpovědětVymazat
  6. Pikniky taky miluju! :P Musím taky nějaký brzo uspořádat.. A ty dózičky jsou super, zrovna jsem je viděla v Kiku, ale nekoupila.. Budu se pro ně muset ještě vrátit :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam!! To vyzerá parádne! a tie dózičky mám tiež a sú najsamsuper! :D

    Basha

    OdpovědětVymazat